گوشواره های گیلاس

گوشواره های گیلاس

پدر و مادرم نطفه ام را در بامداد یک روز پاییزی،زیر درخت گیلاس نوپایی بستند و نه ماه بعد،از آن نطفه دختری زاده شد با چشم هایی به طعم گیلاس.
به رنگ تابستان و به عطر آفتاب.
رهگذر عزیز?بپا میان هیاهو و آشفتگی های این ذهن تبدارم،قهوه ات سرد نشه!

................................
آدرس کوتاه شده برای بلاگفایی ها:
http://goo.gl/vFR4ly
................................
در اینستاگرام پیجی به این اسم و آدرس ندارم.

شف گلسا!

پنجشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۶، ۰۸:۳۹ ب.ظ

 

  آشپزخونه جاییه که تو بی حوصله ترین و باحوصله ترین حالت های روحیم بهش پناه میبرم و آی چه کیفی میده...

بنظرم این یه خوشبختیه که آدم قلق روزهای خوش قلقی و بدقلقی خودش دستش باشه...

اینکه طعم ها رو قاطی کنه و منتظر پختن شون "کلیدر" بخونه و بعد تو ظرفای قدیمی غذا سرو کنه!


+سبزی ها از باغچه ی مامان:)

+اون بنفش قرتی وسطی سالاد کلم و اناره:)

+وقتی دوستام از من فوبیای ازدواج درخواست مشاوره ی ازدواج میکنن بفهمین که دنیا دیگه جای زندگی نیست:D ولی بی شوخی از خودم انتظار نداشتم انقدر منطقی راهنماییش کنم!

+چند روزیه که میکائیل رو توی اینستاگرام بلاک کردم و از شرّ منشن شدن های لحظه به لحظه راحت شدم...بهتون این روش رو پیشنهاد میکنم!

+چندبار خدارو بابت حال خوب امروزم شکر کنم کفایت میکنه؟


۹۶/۰۸/۱۸
life around me

نظرات  (۱۲)

اون سالاده چقد خوبه
پاسخ:
:))
این درسته که با این عکس ها با روح و روان ما بازی می کنی ؟
پاسخ:
درسته واقعا?:))
سالاد شیرازی؟! نه،نه،نه! اون دیگه سالاد شیرازی حساب نمیشه،ما خیلی روش تعصب داریما.
پاسخ:
پوزش میطلبیم...ما خودمون از هوادارای سالاد شیرازی اصل هستیم...
منم اشپزیو خیلی دوست دارم 
همیشه دوست دارم چیزایه مختلفو با هم قاطی کنم تا طعمایه جدیدو کشف کنم : ))
یه بار سوسیسو تخم مرغ گوجه کیوی فلفل رو قاطی کردم 
جاتون خالی اینقدر بدمزه شد اصلا نمیشد بکنی تو دهن :))
پاسخ:
:))
دکتر سرخ کردنی؟ :/
پاسخ:
سیبزمینی ها تو فر پخته شدن با چند قطره روغن.
نظرت درمورد میکول اون روزای اول دانشگاه چی بود؟ 
پاسخ:
کلا تا قبل از همگروه شدن برخورد زیادی باهاش نداشتم ولی چون خیلی پُرحرف بود و مدام تیکه مینداخت اصلا ازش خوشم نمی اومد...و مخالف صددرصد بودم که بیاد تو گروهمون:D

چرا الان؟ چرا الان که من این همه گشنه ام؟ :(( :))
پاسخ:
عوضش الان که این کامنتُ تایید میکنم احتمالا گرسنه نیستی دیگه;)
به. چه نون تازه ای،سالاد کلم و انار خوشمزه میشه؟اختراع خودته؟ فوبیا نداشته باش ازدواج خیلی هم خوبه اما به وقتش. منم یه زمانی این ترس ها رو داشتم.
پاسخ:
:)
نه من زیاد میدیدم تو اینستاگرام عکسشو میذارن چندبار درست کردم...انارش باید ترش باشه.
بعضیا تو سالاد شیرازی هم میریزن.
عکس کوچیکه نمره کافی رو نمیتونم بدم :دی
پاسخ:
نچ نچ نچ خب زوم کن;)
به به.
نوش جان.

واااای اینه میکائیلُ بلاک کردی عالیه:(((
منم خیلی دوس داشتم یه نفرُ بلاک کنم تا از شر کلیپایی ک برام می فرستاد راحت شم:(( دیگه کلا دیلیت اکانت کردم از دستش :(( 😂👎😖
پاسخ:
ممنون...

رودربایستی بی رودربایستی;)
به بهههههههههه چه عالی خانوم دکتر خوش سلیقه 
راستی غذات چیه؟
پاسخ:
ممنونم
قروقاطی از قارچ و گوشت و فلفل دلمه و پیاز و..و..و..
😍😍😍😍نوش جان
میکائیل:(گنا داره:(
پاسخ:
سپاس:)
نه حقشه!!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">